BURENVILLE

Rue St Nicolas, 266
4000 Luik
Tél +32 (0)4 226 62 34

We zijn open :
Maandag van 13u tot 19u
Dinsdag tot zaterdag van 9u tot 19u
Zondag en feestdagen 9u tot 13u

U brico Burenville verhuurt
Professionnele gereedschapen Boels

BURENVILLE

Rue St Nicolas, 266
4000 Liège
Tél +32 (0)4 226 62 34

We zijn open :
Maandag van 13u tot 19u
Dinsdag tot zaterdag van 9u tot 19u
Zondag en feestdagen 9u tot 13u

U brico Burenville verhuurt
Professionnele gereedschapen Boels

Brico Burenville

Is de doe-het-zelf en tuinierzaak, waar u alles vindt nodig heeft om je projecten uit te voeren.

Voor al uw grote en kleine werken zijn we ter uw beschikking en tot uw dienst.

Onze medewerkers zullen, met veel plezier, u begeleiden bij de ontwikkeling van uw ideeën.

We verwelkomen u alle dagen,Maandag van 13.00 tot 19.00, Dinsdag  tot Zaterdag van 09.00 tot 19.00 en alle Zondagen en Feestdagen van 09.00 tot 13.00

Gereedschappen

Onze afedelingen, elektriciteit, sanitair gereedschap, hout-en schrijnwerk, ijzerwaren laten u toe, uw meest gedurfde werken uit te voeren.
Volle keuze artikelen, en ook krijgt u gepast en duidelijke didactissisme, hulp en advies van onze specialisten.U zult vinden wat u zoekt of u nu beginner bent of u een expert bent.
Voor uw zware werken bezoek onze outdoor Pergola u zult niet teleurgesteld zijn.

Verf, vloer en decoratie

Ons verfassortiment zal aan al uw verwachtingen voldoen wat uw projecten ook zijn, uw decoratiedromen, uw verwachtingen. U heeft de klassieke verven, ook verschillende mogelijkheden tot de keuze van een ongeëvenaarde kleurenpalet, alsook ecologische verven , geurloos en zonder risico voor u kinderen, omdat het producten zijn op basis van algen en klei. Wij bieden onderhoudsproducten voor uw hout, uw tuinafsluitingen en poorten. Onze medewerkers geven u graag advies.

Elektra

Ben je dringend toe aan nieuwe kabels en behuizing? Zijn jouw stopcontacten nog niet allemaal geaard? Of ben je met een grote verbouwing bezig en wil je ook de elektra en verlichting tot in de puntjes regelen? Bij Brico vind je alles om je elektrische klussen goed te doen en netjes af te werken.

Badkamers

U heeft onlangs een nieuw huis gekocht of u wenst aan de slag te gaan met renovaties, onze badkamer showroom verwacht u.
We beschikken over een ruime keus uit badkamersmeubels, kasten, WC, douche cabines, badkuipen, kranen, technische materialen voor alle budgetten.Onze adviseurs zullen u begeleiden met al uw technische vragen en/of voor alle decoraties.

Schoonmaken

Zorg voor een fris gevoel in een kraaknet huis. Met de juiste reinigingsmiddelen, schoonmaakattributen en vuilnisbakken heb je alles in huis om de strijd met het vuil aan te gaan. Niet vergeten om eerst te stofzuigen voor je je vloer gaat reinigen.

Opbergen

Alles netjes opbergen? Dat doe je met de juiste manden, boxen en opbergrekken. Van het opbergen van je tuinmeubelen tot het organiseren van je kantoordocumenten of voorraadkast: Manden, boxen en opbergrekken zijn van goudwaarde bij het opruimen van je spullen. Ga je binnenkort verhuizen? Dan kunnen de juiste verhuisbenodigdheden het werk heel wat makkelijker maken.

Tuin en buitenleven

Dankzij onze uitgebreide assortiment kunt u op elk moment van het jaar van uw tuin genieten.
Laat u inspireren door onze gevarieerde aanbod van tuinmeubilair, planten en potten, buitenverlichting, terrasverwarming, afsluitingen en alle benodigde voor het onderhoud.
Onze outdoor expositie zal u alle oplossingen voorstellen tot uitrustingsfaciliteiten en opslag.

Onze diensten

Kleurverkleuring machine,versnijden van houten panelen,leveringen aan huis (zie voorwaarden in winkel),verhuren van machines, nummerplaat dupliceren van sleutels en nummerplaten.

Evenement

In de lente, tuinmeubelen, barbecues, parasols, decoratief aardewerk, grasmaaiers, … kleed onze basis om u de nieuwste trends en ideeën voor outdoor decoreren aan te bieden.

Pin It on Pinterest